FAQ

Sp. HVEM ER OOFOS-SKO TIL OG HVEM KAN FÅ GLÆDE AF AT GÅ MED DEM?

Sv. ALLE – ER DET KORTE SVAR.

Teknologien bag OOFOS-skoene er det unikke OOfoam, som absorberer 37 % flere stød end noget andet materiale i noget andet fodtøj. Den patenterede sål giver god støtte, og derfor anbefales OOFOS af fagfolk, f.eks. fodlæger og fysioterapeuter.

OOFOS-skoene beskrives nemmest på denne måde: som regel har du et materiale, der er meget blødt, men som mangler støtte, ellers har du et relativt hårdt materiale med støtte. Med OOFOS får du det bedste fra to verdener, da OOfoam er ekstremt blødt, mens den patenterede sål også giver ekstra støtte, herunder svangstøtte.

Sp. KAN OOFOS HJÆLPE MOD SVANGSENEBETÆNDELSE OG HÆLSPORER?

Sv. MANGE HAR OPLEVET FÆRRE SMERTER FRA DISSE LIDELSER, NÅR DE GÅR I OOFOS.

Vores patenterede sål har indbygget svangstøtte, som kombineret med OOfoams utrolige støddæmpende egenskaber hjælper med bedringsprocessen.

Sp. KAN OOFOS HJÆLPE MOD KNÆPROBLEMER?

Sv. JA DE KAN!

OOfoam absorberer mere end 37 % flere stød end noget andet materiale, der anvendes til sko på markedet i dag. Det forhold, at OOFOS absorberer stødene, når du går, vil medføre, at du har færre smerter.

Sp. HVILKEN ROLLE SPILLER OOFOS-FODTØJ I FORBINDELSE MED RESTITUTION?

Sv. DE FLESTE SIGER, AT DE GÅR I SKO, DER BESTEMMER, HVORDAN DERES FØDDER SKAL BEVÆGE SIG.

Det skyldes, at de sko er meget strukturerede. Sportssko kan være meget stive, da de som regel er meget strukturerede. Specialsko er designet til det samme. OOFOS-sko handler om, hvordan det føles, og om at hjælpe dine fødder og dig selv med at have det godt!